GRATIS FACEBOOK ANNONSE KURS

Facebook annonser er blant de beste om ikke den beste markedsføringsplattform uansett hvilken bransje du og din bedrift befinner seg i.

Vi har satt sammen et videokurs om hvordan du setter opp Facebokk annonser på en profesjonell måte. Klientene vi hjelper omsetter for flere hundretusen hver eneste måned via våre strategier og nå deler vi strategiene gratis med deg!
Facebook Annonsekurs - SharkMedia.no
HVOR VIL DU HA VIDEOKURSET TILSENDT?
Kjære entreprenør,

Har du satt opp en nettbutikk eller ønsker du å sette opp en nettbutikk?

Internasjonal netthandel salg er forventet å nå 4.2 trillioner amerikanske dollar i 2020 og nå 6.5 trillioner innen 2023. Mer enn 2.1 milliarder kommer til å handle varer og tjenester på nett innen 2021.

Hvis det er noe du bør fokusere på, så er det netthandel. Ingenting kan sammenlignes med netthandel, hvis du vil tjene penger så er netthandel det du bør satse på.

Men, la meg gjette...

Du har mest sannsynlig vurdert å sette opp en nettbutikk eller så har du allerede prøvd å sette opp en nettbutikk. Uansett, du har droppet det eller så har du ikke fått nok salg.

Vi hjelper bedrifter med salg...

Ved å optimalisere nettsidene for salg og sett opp annonser som gjør kundene interesserte i produktet og til slutt ender opp med å kjøpe fra nettbutikken.

Uten skikkelig annonser vil ikke trafikken du generer til din nettbutikk være verdifull og du vil ende opp med å kaste penger ut av vinduet.

Facebook annonser er ikke "dead"! - Strategiene du bruker er "dead"!

Mangel på kunnskap gjør at mange feiler, men feil kunnskap er like ille.

Vi bruker strategier som har og generer tusenvis av kroner mens du leser dette.

Det du trenger for å oppnå suksess med Facebook annonser er ordentlig kunnskap og vi deler ut et gratis Faecbook annonse kurs til deg.

DETTE VIL DU FÅ I KURSET...

Hele kurset inneholder skjermdeling hvor vi snakker og forklarer steg for steg hvordan alt gjøre.

Dette gjør vi igjennom.
  • Hvordan sette opp en Business manager og Ad account i Facebook? Vi går igjennom hvordan du setter opp en Business manager og Ad account (avgjørende).
  • Hvordan sett opp en Facebook Pixel? Vi viser deg hvordan du setter opp en Facebook Pixel, uten pixelen er det mulig å tjene penger på Facebook.
  • Hva en "COLD", "WARM" og "HOT" annonser? Salg prosessen via Facebook annonser og annen digital markedsføringer komplisert, vi viser deg alle stegene.
  • Hvordan sette opp annonser - Konkret, steg for steg: Vi viser deg akkurat hvordan du setter opp en Facebook annonse.
Facebook Annonsekurs - SharkMedia.no
HVOR VIL DU HA VIDEOKURSET TILSENDT?