GRATIS NETTBUTIKK KURS

Dette GRATIS kurset viser deg hvordan du kan sette opp en profitabel Shopify nettbutikk med populære produkter. Det er et STEG FOR STEG kurs med alt du trenger å vite.

Få kurset gratis i dag, andre kunder har betalt 999kr for det samme kurset.
Gratis nettbutikk kurs
HVOR VIL DU HA KURSET TILSENDT?
Kjære entreprenør,

Har du satt opp en nettbutikk eller ønsker du å sette opp en nettbutikk?

Internasjonal netthandel salg er forventet å nå 4.2 trillioner amerikanske dollar i 2020 og nå 6.5 trillioner innen 2023. Mer enn 2.1 milliarder kommer til å handle varer og tjenester på nett innen 2021.

Hvis det er noe du bør fokusere på, så er det netthandel. Ingenting kan sammenlignes med netthandel, hvis du vil tjene penger så er netthandel det du bør satse på.

Men, la meg gjette...

Du har mest sannsynlig vurdert å sette opp en nettbutikk eller så har du allerede prøvd å sette opp en nettbutikk. Uansett, du har droppet det eller så har du ikke fått nok salg.

Det er kanskje ikke så rart, for de fleste gjør det helt feil...

Hvis du har en PC og internett (som du har siden du leser dette), kan du være den neste som selger for millioner hver eneste måned.

Hvorfor stole på meg?

Mitt navn er Markus Klepp Kraiem og jeg driver MyStuff.no, en nettbutikk hvor jeg har omsatt mer enn 18 millioner kroner (og omsetning øker mens du leser).

Jeg har drevet med netthandel i 5 år og nå deler jeg min kunnskap.

Så...hvis du er lei av skole og vanlig jobb er du på riktig sted.

Mitt GRATIS kurs inneholder alt du trenger å vite for å sette opp en nettbutikk, forstå systemet og implementere det du trenger for å begynne å selge på nett.

DETTE VIL DU FÅ I KURSET...


  • Hvordan registrere en Shopify nettbutikk! Jeg går igjennom hvert eneste steg slik at du kan sette opp en egen nettbutikk (HELT GRATIS)
  • Produkt valg og opprette er produkt (Disse strategiene viser hvordan du finner helt unike produkter og hvordan du legger inn disse i din nettbutikk)
  • Hvilke applikasjoner du trenger i Shopify! Noen applikasjoner er et absolutt "must" og jeg forteller hvilke du trenger.
  • Dropshipping eller varelager: Jeg går igjennom fremgangsmåte for dropshipping eller varelager, alle strategiene du trenger og ulempene + fordelene med
  • Livsviktige viktige verktøy for å ha en profitabel nettbutikk! Uten disse verktøyene klarer INGEN å ha en profitabel nettbutikk.
HVOR VIL DU HA KURSET TILSENDT?

HVEM ER JEG TIL Å LOVE DEG ALT DETTE?

Jeg driver en nettbutikk hvor jeg har omsatt for nesten 14 millioner kroner i 2020, en nettbutikk som jeg har satt opp fra soverommet mitt: MyStuff.no. Du har sikkert hørt at utdanning er det du trenger utdanning og at det er den eneste veien til suksess eller til en skikkelig jobb.

Trolig er det foreldrene dine eller læreren din som har fortalt deg det - det jeg sier nå er ikke personlig og ikke for å være frekk: MEN DE VET IKKE HVA DE PRATER OM!

Etter 5 år med egen nettbutikk som jeg har jobber med uten utdanning (kun videregående skole) styrer jeg min egen hverdag og jobber med noe jeg elsker og selger for millioner.

"Totalt har jeg omsatt for 459’000kr siste 3 mnd.
Den kunnskapen du får er helt utrolig!"

Sigurd Vartdal, Eier av SportJet AS
HVOR VIL DU HA KURSET TILSENDT?