Slik sparer jeg tid

Du har sikkert hørt utrykket "tid er penger" og det er det! Tid er vært mer en penger. I en hektisk hverdag er jeg opptatt av å spare tid/ frigjøre min egen tid. Det er mange måter å gjøre det på og ved å spare fem minutter her, ti minutter der og tretti minutter et annet sted har man plutselig førtifem minutter ekstra til å bruke på noe som generer inntekt eller gjør deg glad.

Personer som oppnår stor suksess er personer som utnytter sine 24 timer til det fulleste og jeg er fascinert av personer som har oppnådd suksess. 

Prokrastinering

Prokrastinering går ut på at man utsetter en arbeidsoppgave til senere, dette er noe jeg jobber med å konstant for å unngå. For ikke bare utsetter du oppgaven slik at den ikke blir gjennomført, men det blir en oppgave som plager deg og plutselig ble den ene lille oppgaven til 8 store oppgaver som tar 2 timer.

Så for å spare tid, prøver jeg å gjennomføre alle viktige oppgaver umiddelbart, både for å spare meg selv for tid, men også slik at jeg har helt fokuser på det jeg faktisk vil gjøre. Det er umulig å tenke to tanker samtidig, så ved å fjerne unødvendige tanker og plager klarer man lettere å fokusere. 

Dette sparer deg for tid og gir et bedre fokus.

El sparkesykkel
Når man bor i Oslo er det ikke alltid like lett med parkering så en ting jeg prøver å å unngå er å kjøre til sentrum, så jeg kjører heller el sparkesykkel og tar kollektiv transport. Ikke bare sparer dette meg tid i forbindelse med parkering, men jeg sparer miljøet for utslipp i tillegg til at jeg kan sitte på bussen og svare på e-poster, DMs på Instagram og andre mer produktive ting enn å kjøre bil.

Hva gjør du for å spare tid?