Du er begrenset av ditt tankesett

Du er begrenset av ditt tankesett

Outcome: Hvordan eliminere et begrenset tankesett.  

Andre omgang er i gang, andre omgang i 2023.

Uavhengig av hvor bra eller dårlig første omgang var, så er det blanke ark nå.

Hvis første omgang var en stor seier, er du likevel nødt til å prestere de neste 5 månedene.

Og hvis første omgang var et stort tap, kan du fremdeles vinne kampen. 

Men, hvordan hvordan vinner du kampen?

Først må du vite hva kampen er, hvem er kampen mot, hvordan vet du at du har vunnet? 

1. Kampen er mot deg, ingen andre (ja, du kan ha personer eller selskaper du ønsker å slå, men du er din største fiende alltid, uansett). 

2. Du vet at du har vunnet, når du har nådd målene du har satt deg. Målene er alt fra daglig arbeidsoppgaver som må gjøres og større mål (som oppnås ved å gjennomføre de daglig arbeidsoppgavene raskt, profesjonelt og med høy kvalitet). 

Men Markus, hva har dette med å eliminere et begrenset tankesett?

Det har alt å si. 

Vi taper kamper fordi vi blir begrenset av våre egne tanker. 

Hva vi tror vi kan få til basert på det "the status quo".

Du og jeg er der vi er i livet 100% på grunn av tankesettet vårt og ditt eget selvbildet, hva du underbevisst tror at du fortjener. 

En ting jeg hørte Ed Mylett nevne for en tid tilbake endret hele synet mitt på hvorfor jeg fortjener suksess. Han sa noe som at alle mennesker er unike, skapt for å få til noe unikt, skapt for å oppnå suksess og alt under det er umoralsk.

Han sa at som en unik person, fortjener han kun det beste, at han aldri kommer til å akseptere noe mindre enn det han vil ha (målet/drømmene sine - det du ønsker å få/oppnå, selv om du ikke aner hvordan du skal få det til). 

Og når han sa det, gikk det opp for meg. Hvis du ser på deg selv om en unik person, som den beste personen i verden, som DEN spesielle, som senteret i universet, som den viktigste personen i verden. Hvordan er det mulig at du ikke da fortjener alt det beste. 

Profesjonelle fotballspillere blir behandlet som Guder, fordi de er de viktigste i klubben. De har tilgang på de beste trenerne, fysioterapeutene, legene, kostholdsveiledere, massører, fasiliteter, enorme lønninger, mentale trenere, høy kvalitetsmat osv osv. 

Så hva om du fra nå, gir deg selv en "perspective switch" og for det til å gå opp for deg selv at inntil du ser på deg selv som fotballklubbene ser på sine beste fotballspillere, så forblir du der du er i dag. 

Si dette høyt til deg selv nå: "Jeg er en unik person, jeg fortjener å oppnå alt jeg har drømt om fordi jeg er den viktigste personen i verden. Jeg er skapt for å oppnå drømmene mine og det er en plikt. Jeg fortjener kun det beste" 

For hvis du går rundt å tror at suksess, store drømmer, lykkelighet, bra forhold, topp mat, bra fysikk, båter, biler, hus, hytter osv er for "de" (hvem nå enn de er), så forblir disse tingene for "de". 

Fuck "de", det er deg (meg)! I AM THE ONE (hør denne 10 ganger i dag).

Jeg ser så mange prøver å oppnå eksepsjonelle ting ved å jobbe med business strategier, treningsplaner, kostholdsplaner, men de har ikke jobbet med "the self" - deg selv, hva du underbevisst tenker om deg selv. 

Å vinne kampen, å vinne andre omgang, å vinne i livet handler ikke å strategi, det handler ikke om virale Tiktok videoer, CHAT GPT eller Bitcoin, det handler om din egen psykologi. 

Hva du går rundt å tenker fra minutt til minutt.

Hvordan du tolker denne teksten, hvilken faith du har når du leser tekster som dette.

Om du bare leser dette som ord, som en vanlig VG-artikkel eller om det treffer deg, om du faktisk tror at det er DEG, og ikke "de" som kan få det til. 

Les Brown sier at ingen av drømmene du har hatt til nå, hadde oppstått hvis det ikke planen var at du skulle oppnå de. 

Men vi snakker oss selv ned og tror ikke at det er mulig, fordi vi tror at drømmer bare er drømmer. 

Og dette endres så fort du skjønner at du ikke kan akseptere noe mindre enn det beste, noe mindre enn drømmene dine. Alt annet er å stjele fra deg selv. 

Så jeg avslutter med det. 

Hvis du vil oppnå drømmene dine, må du forstå at dine drømmer har blitt gitt til deg for at de skal oppnås. 

"Im the on sir"

Dream, plan, take action! 

Vi snakkes.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar