Book oss til et foredrag

Markus og Mo tilbyr foredrag og workshops for bedrifter rundt om i landet. Vår ekspertise er innenfor konseptutvikling, markedsføring og innovasjon.

I 2017 ble MyStuff Norge AS stiftet og startet fra soverommet uten ekstern kapital, det som noen år senere har blitt en Gaselle bedrift og Norges 3. raskest voksende selskap. 

Gutta vokste opp på Hauketo og har gjennom en ekstremt utfordrende reise skapt en interessant historie med utrolig mange nedturer, oppturer og ekstremt mange lærdommer. 

Gjennom sine foredrag deler de reisen fra 2017 til der i er i dag, hvordan de har taklet presset reisen har skapt. Alt fra det å måtte betale regninger på flere millioner med minimalt med penger på konto til dager hvor de har sovet på kontoret for å få ting til å gå rundt. 

MyStuff Norge AS har siden 2021 omsatt for over 200 millioner kroner, uten ekstern kapital. 

Reisen har skapt en unik forretningsfilosofi, markedsføringsstrategier og en unik vinnermentalitet

“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.” - G. Michael Hopf,

Hvis du ønsker å booke Mo og Markus til ditt selskap for å holde et foredrag, om det er for å motivasjon, forretningsutvikling eller å bare høre om reisen, kan du ta kontakt under.

E-post: contact@smarterinput.com

 

Kontaktskjema