Smarterinput Podcast: Business & selvutvikling

Smarterinput Podcast: Business & selvutvikling

Smarterinput er en business podcast drevet av Mohammed (Mo) Massfih og Markus Klepp Kraiem.

Etter over 4 år i business, mange oppturer og mange nedturer har vi lært mye og generert over 200 millioner kroner i omsetning gjennom nettbutikkene vi driver. Det har vært en utfordrende reise, med mangel på kunnskap, erfaring og tilgang på informasjon.

Alt vi har lært er selv-lært, enten gjennom informasjon på nett eller og gjennom å oppsøke riktig personer i Norge og utlandet.

På reisen har vi bygd opp en business filosofi, spesielt inspirert av Jim Rohn, en av de mest kjente personene i selvutvikling og business-verden. 

Gjennom vår podcast deler vi reisen vår, strategier og taktikker for å hjelpe deg som ønsker å starte en bedrift, har en bedrift du ønsker å skalere eller bare utvikle deg selv som person (både fysisk, mentalt og spirituelt). 

Podcasten inneholder episoder med meg og Mo, solo episoder (workshops) hvor vi går gjennom konkrete strategier også inviterer vi interessante gjester hvor vi dykker ned i deres historie, deres filosofi og får en innsikt i hvordan disse personene har oppnådd det vi alle ønsker å oppnå; suksess. 

Podcasten er ute på Youtube og Spotify

Enjoy!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar