Topp 7 business bøker

Du har sikkert hørt utrykket "money is power", men spørsmålet er hvordan man tjener disse pengene? Svaret er: kunnskap.

SharkMedia hjelper bedrifter med å oppnå suksess med netthandel. Alt vi har lært er en kombinasjon av egne erfaringer og kunnskap/lærdom av andre personer som har fått til det vi gjør nå, lenge før vi fikk det til. 

Det er to måter å finne svar på noe du ikke vet, prøve deg fram, feile, feile og forhåpentligvis finne fram til svaret. Ellers så kan du ta en lettere og langt bedre vei, nemlig følge noen som allerede har fått til det du ønsker å oppnå. 

Du ønsker å oppnå suksess med din bedrift, hva kan da være bedre enn å lære fra folk som har generert hundre millioner og milliarder av kroner? Det er i hvert fall det vi har gjort og gjør hver eneste dag.

Under finner du våre topp 7 business bøker. 

1. Rich Dad Poor Dad - Robert T. Kiyosaki

Veldig mange som starter en bedrift eller folk flest generelt har ikke den nødvendige forståelsen av penger. Det å tjene mer enn normalen gjør, er en oppskrift. Rich Dad Poor Dad av Robert T. Kiyosaki er blant de mest solgte, om ikke den mest solgte boken om penger.

Mange sitter på feil kunnskap, som for eksempel at det å spare penger er veien til å bli rik. Det er feil, de rikeste i verden sparer ikke til de blir rike. De bruker penger, på strategier som generer mer penger.

Dette er en første boken som vi anbefaler alle å lese, uansett alder og hvor langt du har kommet i business karrieren. Uten riktig forståelse for hvordan folk flest har blitt oppdratt av en "Poor dad", vil det være vanskelig å oppnå suksess.

Rich Dad Poor Dad finner du her

Rich Dad Poor Dad

2. The Millionaire Fastlane - Mj Demarco

The Millionaire Fastlane av Mj Demarco viser deg hvordan du kan knekke koden for rikdom og et generelt suksessfullt liv, for resten av livet. Mj Demarco er en rå karakter som beskriver akkurat hva som trengs for å nå dine økonomiske mål.

Denne boken finner du her

The Millionaire Fastlane

3. Think and Grow RichNapoleon Hill's

Hva boken "Think and Grow Rich" omhandler, ligger i tittelen. Boken tar for seg psykologien bak som absolutt må til for å leve et suksessfullt liv. 

Mange tror at det å bli rik handler om å jobbe hardt, 18 timers lange dager også videre. I denne boken får du høre hvorfor 99% av det du trodde var korrekt i forhold til å tjene penger, er feil.

Og viktigst av alt, du lærer hvordan du kan endre ditt mindset, for det viktigste er at du forstår at de aller fleste ikke tjener de det ønsker fordi det har feil kunnskap og har feil mindset. 

Denne finner du her.

Think and grow Rich

4. Unscripted - Mj Demarco 

Vi kunne ikke unngå og ta med boken Unscripted av Mj Demarco, denne boken er en oppfølger av The Millionaire Fastlane. Denne boken er den definitive "blueprinten" på hvordan du "rømmer" fra kulturen vi alle er født inn i, en kultur for middelmådige. Hvis du ønsker å oppnå det 1% av verdens befolkning har oppnådd, er dette boken du må lese. 

Skaff deg boken her. 

Unscripted

5. The 10X Rule - Grant Cardone

10X rule av selveste Grant Cardone, en av USAs mest suksessfulle salgspersoner, og i følge han er alle entreprenører salgspersoner, faktisk alle mennesker. Alt du ønsker å oppnå handler om å "selge" inn en person, om det er en kunde, kone eller om du pruter på markedet i Spania. 

Denne boken er skrevet veldig muntlig noe som gjør den super enkel å lese, men kunnskapen i boken er absolutt ikke noe som skal undervurderes. Strategiene i denne boken forklarer hvordan du kan få akkurat det ønsker, uansett hva det måtte være.

Eneste du trenger å gjøre er å "10X - everything" og her kan skaffe boken.

The 10X Rule - Grant Cardone

 

6. Money master the GameTony Robbins

Vi kunne ikke unngå å nevne denne boken. Tony Robbins er blant verdens ledende business-coaches. I denne boken røper Tony noen intervjuer som aldri har blitt delt før, det er en 7 stegs "blueprint" for å sikre deg økonomisk frihet. 

I boken kommer du på innsiden av unike intervujer med blant annet John Bogle, Warren Buffett, Paul Tudor Jones, Ray Dalio, Carl Icahn og mange andre.

Denne boken finner du her

 Money Master The Game - Tony Robbins

7. The 4-hour work weekTimothy Ferriss

Sist, men ikke minst - The For 4-hour WorkWeek av Timothy Ferriss. I denne boken lærer du hvordan du kan senke antall arbeidstimer og likevel øke omsetning og overskudd. 

Dette er en bok med konkrete strategier som lærer deg å gå fra en 80 timers arbeidsuke, og ned 4-timer arbeidsuker, ha økonomisk frihet og jobbe fra hvor du vil. Om det er fra Bahamas, fra sofaen eller på et hotel i Italia. 

Boken finner du her. 

The 4-Hour Workweek

 

Konklusjon 

Disse 7 business-bøkene gjør i gjennom livsviktige strategier for at du skal kunne oppnå business-suksess. Alt handler om kunnskap, og det er noe de fleste mangler. Unngå å kaste bort tid og prøve å lære alt selv, ta deg tid til å lese bøkene over og det vil skyte fart i resultatene dine og potensielt gi deg en økonomisk frihet.