Hva er Clubhouse?

Clubhouse er en ny sosial plattform basert på stemme - der mennesker over hele verden kommer sammen for å snakke, lytte og lære av hverandre i sanntid.

Clubhouse kan sammenlignes med en kombinasjon av team/zoom uten video og en live podcast. 

Clubhouse App - SharkMedia.no

Hvorfor bør jeg være på Clubhouse?

SharkMedia elsker sosiale medier og vi bruker sosiale medier til å genere millioner hver eneste måned. Vi har alltid øynene oppe for plattformene som gir oss mest oppmerksomhet, fordi opperksomhet er penger. 

Du bør være på Clubhouse ettersom at du kan sitte å lytte til ekstremt suksessfulle personer og hvis du er heldig kan du til og med få prate med deg. Litt lenger ned i denne artikkelen skal vi forklare hvordan du kan få prate med for eksempel Grant Cardone, Gary Vee og mange flere. 

Hva er et "rom"?

Clubhouse er en applikasjon hvor man kan opprette sine egne virtuelle rom eller bli med i rom som noen andre har opprettet. I hvert rom har man det som kalles moderatorer som styrer rommet, disse personene bestemmer hvem som skal få prate og hvem som kun får høre på. 

Rekke opp hånda 

Dersom du har "joinet" er rom og ønsker å prate, kan du "rekke" opp hånden og moderatorene vil enten avvise deg eller akseptere deg. Dersom du blir akseptert vil du bli tatt med opp sammen med moderatorene og da vil du kunne prate med disse personene. 

Når en snakker setter alle andre seg selv på mute og hvis du har lyst til å si noe så dobbelt klikker du på din mikrofon og moderatoren vil si navnet ditt når du kan få prate. 

Snakke med milliardærer 

Clubhouse er en ekstremt organisk plattform og det har aldri vært lettere å få muligheten til å prate med sine forbilder. Vi i SharkMedia har selv fått prate med personer bak 9-10 sifret bedrifter, personer med nesten 4 millioner følgere på Instagram også videre. 

Dette er en gylden mulighet for deg som ønsker å komme i kontakt med dine forbilder. 

Lære og knytte kontakt

Det er mange måter å bruke sosiale medier på, noen liker bare å dele tiden sin med venner og bekjente. Noen velger å utnytte plattformene mest mulig og komme i kontakt med personer som kan hjelpe dem med å ta de ekstra stegene i livet.

Clubhouse er helt fantastisk hvis du er ute etter å lære fra personer som er der du ønsker å være. Du kan sitte i et rom og lytte til personer som prater om det du ønsker å lære mer om. Samtidig kan du være heldig å få introdusere seg selv og knytte kontakt med disse personene.

Under finner du 5 viktige tips for å oppnå suksess med Clubhouse.

Business orientert 

Vi i SharkMedia bruker Clubhouse til å lære mer om business, deriblant netthandel, markedsføring og alt rundt dette temaet. Clubhouse er ekstremt business orientert og det er tusenvis av entreprenører som deltar i samtalene og deler gratis tips og rådgivning. 

Tips for å oppnå suksess med Clubhouse

1. Ha på varsler
2. Sørg for å komme raskt i rommet
3. Rekk opp hånden så fort som mulig
4. VIKTIG: Sørg for at du har linket Instagram kontoen din i BIOen din på Clubhouse
5. Ikke vær redd for å prate

Clubhouse aksje - Hvor kan jeg kjøpe?

Siden Clubhouse først ble lansert, har verdien steget helt enorm. Investorer investerte 100 millioner USD i applikasjonen i april 2020. I januar bikket verdien på appen til 1 milliard USD. Dette har naturligvis gjort at mange ønsker å kjøpe aksjer og få en del av kaken. 

Dessverre er ikke det mulig å kjøpe Clubhouse aksjer per dags dato - Det er mange som har kjøpt aksjer i et annet firma som heter Clubhouse Media Group Inc som har fått aksjen til et helt feil firma til å skyte i været. 

Clubhouse med Elon Musk og Kanye West

Alt Elon Musk og Kanye West involverer seg i blir stort - i uke 6 var Elon Musk på Clubhouse og pratet om mye forskjellig. Dette har ført til en enorm verdiøkning i aksjen til Clubhouse og ikke minst interessen. 

Bare den siste uken fra uke 6 til uke 7 har det kommet 4 millioner nye bruker på Clubhouse og "gangen" som det kalles, hvor rommene er synlig begynner å bli overbefolket. Interessen øker enorm og når Elon Musk og Kanye West har planlagt et rom kan de ikke bli annet en større. 

Konklusjon om Clubhouse

Clubhouse er den nye og store applikasjonen hvor de største entreprenørene i verden deler sin kunnskap, åpner opp for mindre entreprenører og lar deg prate med de. Du kan enkelt knytte kontakt med disse personene, få tips og veiledning.