Jobb hjemmefra

Jobbe hjemmefra

Hjemmekontor og jobbe hjemmefra har blitt en stor del av hverdagen til millioner av nordmenn. Mange har blitt permittert og andre sliter med å finne jobber ettersom at bedrifter sliter med økonomien som følge av COVID-19.


Jeg regner med at du leser denne artikkelen fordi du er ute etter en jobb som du kan gjøre hjemmefra. Da er du på riktig sted, jeg har solgt for over 20 millioner kroner, og 90% av grunnlaget for dette har jeg gjort hjemmefra.

 

Vi i SharkMedia hjelper privatpersoner som ønsker å jobbe hjemmefra og tjene penger. I 2020 hjalp vi titalls personer, det vi gjør er å lære bort ulike strategier som lar deg selge på nett. 

Jobbe hjemmefra - SharkMedia.no

Hvordan jobbe hjemmefra?

Så, du lurer på hvordan du skal jobbe hjemmefra. Det skal vi forklare med nøyaktige steg. 


Det er flere måter du kan jobbe hjemmefra på, men metoden vi lærer bort går ut på at du selger varer på nett, ved hjelp av våre komplette kurs, som genererer millioner hver eneste måned. 

Du trenger absolutt ingen utdanning, og hvis du ønsker å jobbe hjemmefra og tjene penger, bør du følge med. 


Steg for å tjene penger hjemmefra er:

Steg 1: Sett deg et nøyaktig mål 


Det aller første du må gjøre er å sette deg et mål om hvor mye du ønsker å tjene, via jobben hjemmefra. Si at du for eksempel ønsker å tjene 30.000 kroner i måneden, er neste steg å regne baklengs. 


30 000kr hver måned er 1 000kr dagen, det er 41 kroner i timen.


Så, hvordan kan du tjene 41 kroner i timen, i 24 timer i strekk, i 30 dager? 


Når du har brutt ned målet, er det lettere å forstå hva som må gjøres og hvor mye arbeid du må legge ned.


Vi kan begge være enig om at 41 kroner i timen ikke er mye penger, men hvis du klarer å tjene 41 kroner i timen i 24 timer i strekk, hver eneste dag, hjemmefra, så har du en fulltids jobb. 


Steg 2: Sette opp en nettbutikk


Den aller beste måten du kan få til dette på, er å sette opp en nettbutikk som er oppe og går 24 timer i døgnet. Det dette går ut på er at du legger ned X antall timer for å sette opp en nettbutikk, finne bra produkter og markedsføre dette.


Når du har funnet formelen på dette (som vi har laget i vårt videokurs) så vil du begynne å selge, og denne nettbutikken vil jobbe for deg 24 timer i døgnet. Dette betyr at du ikke lenger jobber for penger, men penger jobber for deg. 


Det er nettopp dette SharkMedia hjelper hundrevis av klienter med. 

 

Seriøs jobb hjemmefra

COVID er en utfordrende situasjon for utrolig mange, men i en hver utfordrende situasjon er det en gylden mulighet. 

Hva mener du med dette?

Så, du har muligens blitt permittert eller så sliter du kanskje med å finne en jobb. Istedenfor å dvele over situasjonen, bør du se på den positive siden.


Det positive er at du ikke er låst til en 8-16 jobb og du har mer tid til å utvikle deg selv som person og dine ferdigheter. Sistnevnte er det vi hjelper deg med, SharkMedia hjelper deg med å tjene penger på nett. 


Vi har digitale kurs, hvor du kan starte å selge innen få dager eller uker. 

Den beste investeringen du kan gjøre er å legge tid i din egen kunnskap, for det blir aldri borte.


Slik du muligens har opplevd så kan man miste jobben eller bli permittert. Kunnskapen du kommer til å lære, er noe du aldri kommer til å miste og noe som vil hjelpe deg i en lenger periode enn en arbeidsplass hvor du jobber fra måned til måned, og har akkurat nok penger fra måned til måned. 

Jobb hjemmefra for studenter

Hvis du er student og ønsker å jobbe hjemmefra, så fungerer den strategien for deg også. Uansett hva du driver til vanlig, kan du sette opp en nettbutikk og begynne å selge på nett.


Dette er helt perfekt å kombinere med studier.


Konklusjon 

Du er på utkikk etter en jobb som kan gjøres hjemmefra, og det 99% ser etter er en tradisjonell jobb, om det er kundeservice, papirarbeid eller med å gjøre arbeid for en sjef. Det vi lærer bort er hvordan du kan tjene dine egne penger, ved hjelp av ny kunnskap som 99% ikke har.


Denne kunnskapen har gjort at jeg har solgt for over 20 millioner kroner i 2020, og 3.5 millioner kroner i januar 2020. 


Vi har laget et komplett videokurs for å hjelpe personer som deg, slik at du kan begynne med det samme. Her finner du videokurset. Samtidig spanderer vi et gratis kurs som du kan laste ned her.