SUKSESS! DITT GRATIS KURS ER PÅ VEI TIL DEG! I MELLOMTIDEN SÅ KAN DU LÆR NOE VELDIG VIKTIG:

97% AV ALLE SOM STARTER EN NETTBUTIKK FEILER OG LEGGER NED ETTER KORT TID.

For lite tid på markedsføring for mye tid på det som ikke er nødvendig!

Jeg har coachet, satt opp titalls nettbutikker og drifter mine egne nettbutikker og er det noe jeg har lært, så er det at nybegynnere bruker altfor lang tid på det som er tidskrevende, men ikke nødvendigvis viktig for å tjene penger.

En vanlig nybegynnerfeil er mangel på markedsførings kunnskap og at nybegynnere bruker for lang tid på å sette opp nettbutikken, men altfor lite tid på å lære seg markedsføring. Jeg bruker store deler av dagen på markedsføring, fordi det er markedsføring som bringer penger i kassen.

Nettbutikken er bare en del av dette og hvis du ønsker å oppnå suksess med netthandel, ville jeg anbefalt deg på det sterkeste å sette deg inn i Facebook Ads, Google Ads. og e-post markedsføring.

Jeg har forståelse for at ukedagene er hektiske og av den grunn tilbyr jeg oppsett av din nettbutikk slik at du kan bruke din tid på lære deg markedsføring, bli en ekspert innenfor dette feltet og genere tusen, hundretusener om ikke millioner av kroner slik jeg gjør, hver eneste måned.

Jeg har 5 års erfaring innen oppsett av nettbutikker og jeg tar meg av den jobben.

Bestill en ferdigstilt nettbutikk

Under finner du mine ferdigstilte nettbutikker pakker, hvor jeg setter opp din nettbutikk innen 7 dager. Alle pakkene er inkludert profesjonelt design, populære produkter, skreddersydd produktbeskrivelse, PDF fil med nødvendig informasjon.

Du får oversendt tilgang innen 7 dager og du kan starte å selge med engang.

Alt du trenger å gjøre er å sette deg inn annonserings prosessen, det som faktisk er interessant og det som faktisk generer penger.